Wil je ook een signaal geven?

Ben je ook bezorgd? Doe met ons mee en hang deze affiche op een duidelijk zichtbare plaats.Laat op deze manier van jou horen. En strijd mee voor een leefbaar Wetteren.

Lees meer »

Update plan en voorbeeld turbine

We hebben de pagina rond de plannen aangepast nadat we de correctere ligging van de windturbine op Recticel ontvingen. De molen komt nog dichter bij de woonhuizen van Westakkerstraat, Zavelstraat, Stooktestraat en Damstraat te liggen.

Lees meer »

Aanvraag ingediend

Engie heeft - samen met Recticel en Omnichem - op maandag 4 januari 2021 een vergunningsaanvraag ingediend bij de provincie Oost-Vlaanderen voor de bouw van twee windturbines. Eén op de terreinen van Recticel, één op terreinen van Ajinomoto Omnichem.

Lees meer »

Visuele impact

Op onze site vind je nu ook voorbeelden hoe deze turbines het straatbeeld gaan domineren,  De impact van twee turbines met een tiphoogte van 180m is enorm!

Lees meer »

Reportage over laagfrequent geluid

Over laagfrequent geluid en de gevolgen hiervan wordt al geruime tijd gediscussieerd. Echter is er recent wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat de gevolgen niet te ontkennen zijn. Meer info is te vinden op deze link of onderstaande reportage:

Lees meer »